Open bèta Mythos gaat op 12 april van start | Gamer.nl

Open bèta Mythos gaat op 12 april van start | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Momenteel is de gesloten bèta bezig, waaraan alleen genodigden kunnen meedoen. Waar de gesloten bèta spelers de mogelijkheid biedt het spel te spelen tot ze level 27 hebben bereikt, wordt de levelgrens in de open bèta verhoogd naar 50. Ook zijn er meerdere taalopties toegevoegd, en bevat de open bèta de stad Uld, waar speler tegen elkaar kunnen vechten.

De uiteindelijke versie van Mythos wordt later dit jaar verwacht. De game wordt gratis ter download aangeboden en krijgt geen abonnementsmodel. Naar verwachting zullen spelers middels microtransacties items kunnen kopen in het spel.

Ontwikkeling

Mythos was eerst in ontwikkeling bij Hellgate-maker Flagship Studios. Toen die studio in 2008 de deuren sloot, nam het Koreaanse HanbitSoft het project over. Een belangrijk deel van Flagships medewerkers startte na het failli ement Runic Games op, de studio verantwoordelijk voor Torchlight.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou