Open bèta Battlefield: Hardline komt naar alle platforms | Gamer.nl

Open bèta Battlefield: Hardline komt naar alle platforms | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Een datum voor de bèta is nog niet beschikbaar, Battlefield: Hardline zelf verschijnt op 19 maart. EA laat twee maps zien die speelbaar zijn in de bèta: een stedelijke setting genaamd Downtown en een woestijnachtige map die Dust Bowl heet.

In de bèta zijn er twee gamemodi speelbaar: Hotwire en Conquest. In Hotwire moeten spelers de auto's van de tegenpartij saboteren, stelen en racen naar verschillende doelen. Conquest is een kla ieke modus in de Battlefield-games waar spelers een aantal locaties moeten verdedigen, en locaties van tegenstanders overnemen.

Op de Battlefield-site zegt EA dat er geen level cap is in de bèta, speler kunnen dus zo lang doorlevelen tot de bèta ten einde loopt. De bèta is vooral bedoeld om spelers de verschillende kla es, wapens en gadgets te laten testen.

Battlefield: Hardline krijgt bij de lancering zeven gamemodi en negen maps. Het spel krijgt geen Rush-modus, een kla ieke Battlefield-modus waar spelers bommen moeten plaatsen of juist ontmantelen.

Downtown

Battlefield Hardline

Battlefield Hardline

Dust Bowl

Battlefield Hardline

Battlefield Hardline


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou