Opbrengsten Modern Warfare-dlc worden gedoneerd voor bosbranden Australië

Opbrengsten Modern Warfare-dlc worden gedoneerd voor bosbranden Australië

Infinity Ward heeft bekendgemaakt dat alle opbrengsten van de Outback-uitbreiding worden gedoneerd voor het Australian fire relief-fonds om de ernstige Australische bosbranden tegen te gaan.

Ook de naam van het uitbreidingspakket wordt veranderd, voortaan heet de dlc The Outback Relief Pack. Infinity Ward heeft aangegeven dat dit voor alle opbrengsten van de dlc geldt, dus ook voor de pakketten die reeds zijn verkocht.

Daarnaast geldt dit voor de opbrengsten op alle platformen. De opbrengsten worden niet alleen gebruikt om de bosbranden te bestrijden, maar ook om gedupeerden te ondersteunen en deze mensen weer op de benen te helpen.

Infinity Ward is overigens niet de enige ontwikkelaar dat een steentje bijdraagt tegen de crisis in Australië. Ook Bungie, Blizzard en Respawn hebben aangegeven dat ze een bijdrage leveren door dergelijke acties te starten.

De Outback Relief-actie van Call of Duty: Modern Warfare loopt tot 31 januari.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Australië, is één van de rijkste continenten ter wereld.

0

@rolandmulch Eén van de rijkste continenten ter wereld die létterlijk in de brand staat. Leuk om miljoenen op de bank te hebben, maar als je huis vervolgens is afgefikt, heb je nog steeds hulp nodig vriend.

0

Het lijkt me niet dat alle omzet wordt afgedragen. Eerder alle winst.

0

Aanbevolen voor jou