Op afstand bestuurbaar explosief naar Fortnite: Battle Royale | Gamer.nl

Op afstand bestuurbaar explosief naar Fortnite: Battle Royale | Gamer.nl

Epic Games heeft aangekondigd dat het binnenkort een nieuw soort explosief gaat toevoegen aan href="https://gamer.nl/fortnite" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Fortnite: Battle Royale</a>.

Via het updates-menu, dat bij het opstarten van de modus te zien is, en social media laat de ontwikkelaar namelijk weten dat er spoedig een explosief wordt toegevoegd dat op afstand tot ontploffing kan worden gebracht,

Het nieuwe explosief zal hoogst waarschijnlijk toegevoegd worden met de aankomende Fortnite-update. Deze 3.3.0-update zal in ieder geval lama's naar Battle Royale brengen. Deze lopen rond op het eiland en spelers kunnen ze net als chests activeren en iets ontvangen wat kan "helpen in een noodgeval". De inhoud is nog onbekend. Ook worden rookgranaten uit het spel gehaald. Ze werden niet zoveel gebruikt als Epic Games had gehoopt, dus worden ze verplaatst naar de 'vault', net zoals dat bij de SMG het geval was.

Media has no description

Afgelopen vrijdag maakte Epic bekend dat de Battle Royale-modus van Fortnite naar mobiele apparaten komt. Fans met iOS-toestellen kunnen zich nu via de site inschrijven voor het uitnodigingsevenement van Fortnite: Battle Royale. Bij een uitnodiging worden meerdere codes geleverd die aan vrienden gegeven kunnen worden om samen te spelen. Voor deelname is een internetverbinding nodig en op zijn minst een iPhone 6S/SE, iPad Mini 4, iPad Pro, iPad Air 2 of een iPad 2017.

De mobiele versie van Fortnite wordt hetzelfde spel als op andere platforms, met dezelfde updates. De progre ie van spelers wordt over alle platforms geregistreerd. Epic Games wil op deze manier "meer mensen bereiken en het gemakkelijker maken voor vrienden om samen te spelen".

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou