Ontwikkeling Final Fantasy 7 Remake is afgerond

Ontwikkeling Final Fantasy 7 Remake is afgerond

De ontwikkeling van Final Fantasy 7 Remake is 'goud gegaan', wat betekent dat de ontwikkeling is afgerond.

Dat laat regisseur Tetsuya Nomura weten in een interview met het Japanse 4Gamer. Volgens hem hoeven gamers geen vertragingen meer te verwachten, aangezien de ontwikkeling is afgerond. "We hebben wat tijd gehad om de kwaliteit van het eindproduct te verbeteren, en dat is gelukt, dus er is geen uitstel meer."

Final Fantasy 7 Remake had oorspronkelijk vandaag uit moeten komen, maar werd uitgesteld en komt nu op 10 april uit op PlayStation 4. Gisteren is wel een gratis demo beschikbaar gekomen.

Square Enix geeft de klassieke rpg een nieuw jasje met Final Fantasy 7 Remake, maar deze game beslaat alleen het eerste deel van de complete game. Wanneer de volgende delen uitkomen is nog niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ehhh...is het de HELE game die af is, of het eerste gedeelte van de game? Zou deze game niet in gedeeltes uitkomen?

0
test

@Exalian-1 'Square Enix geeft de klassieke rpg een nieuw jasje met Final Fantasy 7 Remake, maar deze game beslaat alleen het eerste deel van de complete game. Wanneer de volgende delen uitkomen is nog niet bekend.' Staat er toch? Gister gespeeld en kreeg meteen kippenvel toen de intro begon. Expres nog niks aan trailers/gameplay beelden gekeken en alles wat ik gezien heb in de demo kon ik mij nog voor de geest halen van het origineel. Combat vond ik wel lekker spelen, had Classic gekozen. Snel switchen tussen chatacters en spells/abilities makkelijk uit te voeren via de command optie. Zin in de remake en de andere delen die erna volgen.

0
test

@Pug205GTi Oeps, sorry. Dit krijg je er van als je sneeky snel op je werk naar een berichtje kijkt en niet de tijd hebt om het gehele artikel te lezen. ;)

0

Aanbevolen voor jou