'Ontwikkeling Elder Scrolls V al vergevorderd' | Gamer.nl

'Ontwikkeling Elder Scrolls V al vergevorderd' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Het vervolg op Oblivion komt eraan, dat kunnen we zonder twijfel bevestigen", zo laat de bron weten. Het verhaal van Elder Scrolls V zou een direct vervolg zijn op de gebeurteni en in de vorige titel, Oblivion. Die RPG werd in maart 2006 uitgebracht voor PC, Xbox 360 en verscheen een jaar later ook op PlayStation 3.

Sinds de release van Oblivion doen geruchten over een vervolg de ronde. Tot op heden is het vijfde deel niet bevestigd, maar in augustus liet Bethesda wel weten dat het al flink op weg was met een nog onbekende nieuwe titel. De vicepresident van public relations en marketing zei toen: "Wat ik in ieder geval kan zeggen is dat er een vrij korte tijd zal zitten tu en het moment dat we de game voor het eerst laten zien en de dag dat deze uitkomt."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou