Ontwikkelaars wijzen ontslagen medewerkers THQ op vacatures | Gamer.nl

Ontwikkelaars wijzen ontslagen medewerkers THQ op vacatures | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In totaal gaat het om bijna tachtig en veertig medewerkers van respectievelijk Vigil en Relic die ontslagen worden, omdat de voormalige ma ively multiplayer online game Warhammer: Dark Millennium op de schop gaat. In reactie hierop zeggen Resistance-studio Insomniac, Plants vs Zombies-maker PopCap en ontwikkelaar BioWare onder meer serverprogrammeurs, animators, environment artists en interface designers te zoeken.

"Hallo mensen die goed in server programmeren zijn bij Vigil/Relic, PopCap heeft jullie nodig. Serieus, ik heb jullie nodig", aldus senior producer Allen Murray van Popcap. Level designer Gary Stewart van BioWare voegt daaraan toe: "Vigil-/Relic-medewerkers, BioWare zoekt personeel in meerdere studios waaronder Austin." Ook Insomniac roept medewerkers op om te solliciteren. "We zoeken naar een animator, environment artists, FX artists, interface design en een senior gameplay programmer."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou