Ontwikkelaars maken updates voor PS4-games die niet op PS5 werken

Ontwikkelaars maken updates voor PS4-games die niet op PS5 werken

Bepaalde PlayStation 4-games die vooralsnog niet op PlayStation 5 afgespeeld kunnen worden, krijgen van ontwikkelaars updates zodat ze alsnog werken.

Sony bracht vorige week een lijst uit van tien PlayStation 4-games die niet correct op PlayStation 5 afgespeeld kunnen worden.Het gaat om Shadow Complex Remastered, DWVR, Afro Samurai 2: Revenge of Kuma Volume One, Just Deal With It!, TT Isle of Man - Ride on the Edge 2, We Sing Robinson: The Journey, Hitman Go: Definitive Edition, Joe's Diner en Shadwen. Hoewel andere games via backward compatibility ook problemen kunnen opleveren, werken deze tien spellen sowieso niet naar behoren op de PS5.

Nu blijkt dat diverse ontwikkelaars aan updates voor sommige van deze games werken. Zo heeft Nacon aan Push Square bevestigd een patch voor TT Isle of Man - Ride on the Edge 2 te maken, waardoor het spel wel PlayStation 5 ondersteunt. Het is niet duidelijk wanneer de update precies moet verschijnen. Ook de ontwikkelaar van de vr-shooter DWVR laat via Reddit weten een patch te maken. De ontwikkelaar hoopt dat de patch voor de PS5-lancering uitkomt.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@denver Ik had precies hetzelfde, maar na het lezen van de intro begreep ik het. Zou dit een zet van Sony geweest zijn om de ontwikkelaars ertoe te bewegen alsnog een update te maken

0
test

@fonsrutte 100% Strategie is naming & shaming geweest. Werkt, en voor de game die het toch doet is het gratis reclame

0
test

Ik had gelezen dat Shadwen juist geen update krijgt omdat de engine te oud is en het teveel tijd zou kosten om deze te updaten

0

Aanbevolen voor jou