Ontwikkelaar Saints Row werkt aan actie-RPG | Gamer.nl

Ontwikkelaar Saints Row werkt aan actie-RPG | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volition tweette dat het op zoek is naar een design director voor een nieuwe gameserie. Uit de vacature waar Volition in de tweet naar linkt blijkt dat het om een actie-RPG gaat. "Wij [willen] samenwerken met een creatief talent in de entertainmentindustrie om deze originele, onaangekondigde gameserie te ontwikkelen", zo valt te lezen in de vacature.

Downfall

Eind juli vermeldde een technische art director van Volition op zijn cv dat hij werkt aan een project dat de naam 'Downfall' draagt. Mogelijk is dit de titel van de actie-RPG. Het zou echter ook kunnen gaan om een ondertitel van Saints Row 3, dat Volition in december voor het eerst zal tonen en in 2012 verwacht wordt. Volition werkt daarnaast aan Red Faction: Armageddon, dat maart volgend jaar uitkomt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou