Ontwikkelaar Saints Row en Red Faction werkt aan Downfall | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De technical art director meldt op zijn cv dat hij werkt aan "risicobeoordelingen van gamefeatures, planning en projectplanning" voor Downfall. Het zou hierbij kunnen gaan om een nieuwe titel, maar mogelijk ook om een ondertitel van Saints Row 3, die Volition in december voor het eerst zal tonen. De derde Saints Row-game wordt in 2012 verwacht.

Red Faction

De eerste game die Volition op de planning heeft staan is Red Faction: Armageddon, de opvolger van Red Faction: Guerrilla. Ook in deze game speelt het kunnen vernietigen van alles in de omgeving en daar een strategisch voordeel uithalen een belangrijke rol. Waar Guerrilla echter een sandbox-game was, waar spelers vrij rond konden lopen in een grote wereld, daar slaat Armageddon meer de weg in van een traditionele lineaire shooter. Red Faction: Armageddon wordt in maart 2011 verwacht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou