Ontwikkelaar The Crew nu onderdeel van Ubisoft | Gamer.nl

Ontwikkelaar The Crew nu onderdeel van Ubisoft | Gamer.nl

Ontwikkelaar Ivory Tower, bekend van racegame The Crew, maakt vanaf nu deel uit van Ubisoft. Dit laat Ubisoft weten op zijn blog

Ivory Tower en Ubisoft werkten jarenlang samen en uit deze samenwerking kwam racegame The Crew. De game heeft meer dan 3 miljoen wereldwijde spelers en wordt uitgebreid met de release van The Crew: Wild Run. Volgens Ubisoft hebben de leden een grote hoeveelheid expertise die als voordeel voor Ubisoft in het geheel kan werken.

“Door samen te werken aan The Crew en het succes te vieren, begrijpen we allebei dat er erg groot potentieel te vinden is in onze samenwerking in de toekomst”, aldus Managing Director van Ivory Tower, Ahmed Boukhelifa. Het team van Ivory Tower kan volgens hem de voordelen meenemen van onder andere Ubisoft’s technologie en visie in toekomstige projecten.

De uitbreiding voor The Crew genaamd Wild Run komt op 17 november uit. Spelers worden uitgenodigd deel te nemen aan de bèta van de uitbreiding die op 15 oktober begint. We plaatsen vandaag een trailer van deze uitbreiding.

The Crew is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 en pc.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou