Ontwikkelaar Heavy Rain werkt aan twee nieuwe projecten | Gamer.nl

Ontwikkelaar Heavy Rain werkt aan twee nieuwe projecten | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Cage wil met de nieuwe games "heel verschillende werelden" gaan uitwerken. "Ik blijf geïntere eerd in drama, zware thema's en de gevoelens en psychologie van personages, maar ik wil nu een heel ander type wereld en verhaal verkennen. [...] Wie plezier heeft beleefd aan Heavy Rain zal verrast worden door wat we aan het maken zijn", aldus Cage.

Heavy Rain

Quantic Dream zal op 15 oktober ondersteuning voor PlayStation Move toevoegen aan het reeds uitgebrachte Heavy Rain. De komst van verdere toevoegingen in de vorm van meer downloadbare content lijkt uitgesloten. Cage gaf eerder al aan dat de Move-ondersteuning en eventuele andere projecten prioriteit hebben en dat een dergelijke aanvulling er waarschijnlijk niet meer gaat komen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou