Ontwikkelaar Fez werkt aan oplossing voor bugs | Gamer.nl

Ontwikkelaar Fez werkt aan oplossing voor bugs | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Bedard zegt dat het spel in de 24 uur na lancering door 20.000 mensen gespeeld is. "Zoals dat gaat, zijn er bugs naar voren komen, sommige behoorlijk ernstig", aldus Bedard. Zo kunnen een aantal van de oudere Xbox 360-versies het spel niet afspelen. Verder geeft de game vanaf een USB-stick spelen problemen en kan het voorkomen dat een savebestand corrupt raakt. 

Microsoft en ontwikkelaar Polytronic gaan werken aan de problemen, ze kunnen echter nog geen datum geven wanneer deze opgelost worden via een patch. Spelers die een bug of probleem tegenkomen, kunnen dit laten weten aan Polytronic via support@fezgame.com. Fez verscheen afgelopen vrijdag voor XBLA, na vijf jaar in ontwikkeling te zijn geweest.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou