Ontwikkelaar Fall Guys peilt interesse in andere platformversies

Ontwikkelaar Fall Guys peilt interesse in andere platformversies

Mediatonic, de ontwikkelaar van het populaire Fall Guys: Ultimate Knockout, wil weten of gamers interesse hebben in andere platformversies van de game.

Het spel is sinds vorige week beschikbaar op Steam en PlayStation 4 - via de console kunnen PlayStation Plus-leden het spel zelfs gratis binnenhalen. Op de officiële website meldt de ontwikkelaar dat men het spel dolgraag naar andere systemen, zoals Switch en Xbox One, brengt. Wel wil men eerst weten of gamers daar interesse in hebben. "Laat ons via Discord en Twitter weten op welk platform we moeten lanceren - we willen graag weten hoeveel vraag er naar is!"

Fall Guys is in een week tijd enorm populair geworden, met miljoenen spelers op Steam en PlayStation 4. In de battle royale-game moeten diverse minigames gespeeld worden, waarbij het meestal de bedoeling is niet in de afgrond te vallen en op tijd de finish te halen. Uiteindelijk blijft één speler over, die tot de winnaar gekroond wordt.

Fall guys

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Aangezien Nintendo het niet eens voor elkaar krijgt om online multiplayer (4 spelers) voor Super Mario Maker 2 zonder lag werkend te krijgen lijkt de Switch me een slecht idee voor een 60-persoons Battle Royale.

0
test

@Impulzer Fortnite werkt prima op de switch, denk dat het probleem meer ligt bij Super Mario Maker 2.

0

@Impulzer Nintendo gebruikt geen dedicated servers voor online gaming. Dus het is aan de developer zelf om dat te regelen.

0

@markiewong drie keer raden wie de developer is van Super Mario Maker 2... je zou zeggen dat Nintendo het dan wel op orde zou hebben? Slechte reclame voor hun eigen platform in ieder geval. Zeker omdat je nog moet betalen om online te gamen ook.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver het is inderdaad echt een dom idee om marktonderzoek te doen, voordat je geld gaat pompen in een omzetting (port).

0

Aanbevolen voor jou