Ontwikkelaar Demon's Souls kondigt Project Dark aan | Gamer.nl

Ontwikkelaar Demon's Souls kondigt Project Dark aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

From Software maakte de titel bekend tijdens Sony's persconferentie op de Tokyo Game Show. Project Dark is net als Demon's Souls een duistere en fantasievolle actie-RPG. Hoewel de game op de conferentie als exclusieve PS3-game aangekondigd werd, meldt uitgever Namco Bandai in een persbericht dat de game ook naar de Xbox 360 komt. De Engelstalige website van Project Dark maakt ook melding van een Xbox 360-versie, terwijl de Japanse website dit niet doet. Mogelijk blijft Project Dark in Japan exclusief voor PlayStation 3.

Demon's Souls kwam eerder deze zomer in Europa uit. De game kwam vorig jaar al uit in Japan, waarop veel westerse gamers besloten om tot import over te gaan. Uiteindelijk werd besloten om de RPG ook naar de Verenigde Staten en later Europa te brengen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou