Ontwikkelaar Dead Space noemt nieuwe Command & Conquer | Gamer.nl

Ontwikkelaar Dead Space noemt nieuwe Command & Conquer | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Nog voor hij het bestaan van een nieuwe Command & Conquer bevestigde, liet Earl weten dat de structuur binnen uitgever Electronic Arts het afgelopen jaar flink op de schop is gegaan. Voortaan zijn de grote studio's van het bedrijf ieder verantwoordelijk voor bepaalde genres. "We zijn negen maanden geleden overgegaan op een genrestructuur. We hebben de genres opgedeeld in drie groepen en daar drie afzonderlijke managers voor aangesteld: één voor de MMO-groep, één voor racegames en first-person shooters en tot slot nog één voor actie- en strategiespellen", aldus Earl.

Earl liet vervolgens de naam Command & Conquer vallen als een nog te verschijnen titel binnen deze laatste groep, waarover Earl als general manager van Visceral Games de leiding over heeft. Of hij hiermee bedoelt dat zijn studio de ontwikkeling van een nieuw deel in de langlopende serie op zich neemt is niet bekend.  Mogelijk stuurt hij als manager alleen het ontwikkelingsproces aan. De nieuwe Command & Conquer is nog niet officiëel aangekondigd en verdere details zijn niet vrijgegeven.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou