Wie dacht dat de E3 en de ECTS de enige westerse gameshows van betekenis waren heeft het mis want ook de Games Convention in Leipzig begint hoe langer hoe meer een belangrijk gaming-evenement te worden. Grote uitgevers als Ubisoft, Eidos, Activision, Microsoft, Sony en Electronic Arts stellen daar namelijk aan de Duitse gamers hun nieuwste producten voor. Je hoort het goed, Duitse gamers, want daar waar de E3 enkel voor de pers toegankelijk is, is op de Games Convention iedereen welkom.

Hoewel veel games die op de Games Convention getoond worden reeds aangekondigd zijn, zullen er ook een aantal nieuwe games onthuld worden. Zo zal ook Eidos een grote titel onthullen en niet zomaar eentje! Men zal namelijk niets minder dan Hitman 3 aan het grote publiek openbaren op het evenement dat tussen 21 en 24 augustus plaats zal vinden.

Vooralsnog zijn er geen details over Hitman 3 bekend, behalve dat het op PC, Xbox en PS2 zal verschijnen. Over een GameCube versie is nog niets bekend, doch de kans bestaat dat deze net als bij Hitman 2 als mosterd na de maaltijd een paar maanden later zal verschijnen. In augustus meer over deze titel!