Onslaugt-modus van Bad Company 2 verschijnt op 22 juni | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de Onslaught-modus nemen spelers het met maximaal drie teamgenoten op tegen computergestuurde troepen. Bepaalde doelen moeten worden bereikt om vordering te boeken binnen het potje. Het doel van de modus is om een zo snel mogelijke tijd neer te zetten. Online ranglijsten houden de tijden bij en laten zien wie de beste spelers zijn.

Battlefield

DICE heeft bovendien aangekondigd dat alle vrij te spelen wapens en speciale uitrustingen te koop zijn vanaf 16 juni. Een individuele uitbreiding, te gebruiken voor een specifieke kit, kost 560 Microsoft Points voor de Xbox 360 en 5,99 euro voor de PlayStation 3. Het is ook mogelijk om alles in één keer vrij te spelen, inclusief de nieuwe content voor voertuigen. In dat geval kost het 1600 Microsoft Points voor Xbox 360 of 17,99 euro voor PlayStation 3.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou