Online service van Super Mario Maker op Wii U gaat offline

Online service van Super Mario Maker op Wii U gaat offline

Volgend jaar gaat de online service voor Super Mario Maker op de Wii U offline.

De online service voor de game stopt op 31 maart 2021. Dat betekent dat vanaf dat moment mensen geen zelfgemaakte levels meer kunnen uploaden. Ook sluit dan de Super Mario Maker Bookmark-website. Mensen kunnen na die datum nog wel levels blijven spelen die voor de deadline zijn geüpload. Tot slot staat de game vanaf 13 januari 2021 niet meer te koop op de Wii U eShop.

Super Mario Maker 2, dat verkrijgbaar is op de Switch, blijft wel gewoon zijn online diensten behouden. Via die game kunnen dus wel levels geüpload worden. Super Mario Maker verscheen in 2015 op de Wii U.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Toch jammer. De WiiU's Nintendo spellen voelen niet outdated tot nu toe. Speel nog naast mijn xbox op de Wii U. Blijft toch een toffe nintendo machine. EN dan met name de Mario / Zelda games. Voor 125 tweedehands gekocht half jaar geleden. Geld dubbel en dwars waard.

0

Waarschijnlijk wil Nintendo de Wii U zsm vergeten nu de Switch een enorm success is. Ze mogen van mij dan wel Mario maker 1 windwaker HD en twilight princess HD nog porten.. Verder wel jammer heb genoten van deze game zowel op de Wii U als op twitch en nu natuurlijk deeltje 2 op de Switch!

0

Aanbevolen voor jou