Online pass SSX sluit multiplayer niet af | Gamer.nl

Online pass SSX sluit multiplayer niet af | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

EA probeert met SSX een nieuwe strategie voor de vaak bekritiseerde Online Pa . Het is mogelijk om beide online modi, Explore en Global Events, te spelen zonder een code. De punten die spelers in Global Events verdienen, worden dan echter niet uitgekeerd. Deze worden in de game opgeslagen en pas uitgekeerd wanneer de speler een Online Pa -code heeft ingevoerd. Deze punten worden gebruikt voor het kopen van nieuwe uitrusting voor het personage van de speler en voor het meedoen aan bepaalde evenementen in Explore en Global Events.

Een Online Pa is een eenmalig te gebruiken code om delen, vaak de multiplayermodus, van een game vrij te geven. Een tweedehands game heeft een dergelijke code doorgaans niet; gamers kunnen online een code kopen van de uitgever voor ongeveer tien euro. Op deze manier proberen EA en andere uitgevers geld te verdienen aan de  markt voor tweedehands games.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou