Online multiplayer Trials Fusion nu gratis beschikbaar | Gamer.nl

Online multiplayer Trials Fusion nu gratis beschikbaar | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De multiplayermodus voor acht spelers werd eerder al angekondigd. Ubisoft meldde toen moeite te hebben met het creëren van zo'n modus, gezien de chaos op het scherm. De speler racet daarom altijd op de baan die het dichtst op de camera staat. Er zijn drie verschillende modi beschikbaar, die alle drie met tot acht andere spelers gespeeld kunnen worden. Dit zijn de Online X-Supercro , Private Game en Private Game with Spectator.

In Online X-Supercro cro en spelers over drie verschillende banen waarbij het de bedoeling is de hoogste score te behalen. In Private Game kiezen spelers zelf voor banen en kunnen ze parameters aanpa en, zoals die van de zwaartekracht. In Private Game with Spectator nodigt een speler andere spelers uit op een baan die hij of zij gekozen heeft, waarna de game gestreamt wordt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou