Ondersteuning Fallout 4-mods start in april voor pc | Gamer.nl

Ondersteuning Fallout 4-mods start in april voor pc | Gamer.nl

Bethesda biedt vanaf april ondersteuning voor Fallout 4-mods voor pc-gebruikers. Dit laat Todd Howard van Bethesda weten in een interview met Game Informer. Ondersteuning voor Xbox One volgt in mei en PlayStation 4 in juni. 

“Ons doel is om de eerste mod-ondersteuning tu en de eerste twee uitbreidingen uit te geven. We willen zorgen dat het beschikbaar is voor pc en dat het ook werkt”, geeft Howard aan. “Het duurt daarna zeker nog een maand voordat de mogelijkheid lanceert voor Xbox One en daarna een maand voor PlayStation 4.”

Er bestaan al een aantal mods voor de nieuwste Fallout-titel, maar deze worden niet officieel ondersteund. Met de officiële mod-ondersteuning van Bethesda wordt het voor modders makkelijker om nieuwe en goed werkende mods te creëren.

Daarnaast is een nieuwe bèta patch vrijgegeven voor de game, die verschillende bugs in het spel verhelpt, onder andere ondersteuning biedt voor add-ons en nieuwe voorwerpen in de omgeving toevoegt. De details over de patch zijn te lezen op de Steam-pagina

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou