Olympisch seizoen van start in Overwatch met de Summer Games | Gamer.nl

Olympisch seizoen van start in Overwatch met de Summer Games | Gamer.nl

Vanaf gisteren zijn de Summer Games, een speciaal evenement ter gelegenheid van de Olympische spelen in Rio, van start gegaan in Overwatch.

Spelers die tu en nu en 22 augustus participeren in het evenement van de Summer Games kunnen speciale Loot Boxen met exclusieve content vrijspelen. Deze content bestaat uit meer dan honderd cosmetische items om de helden mee aan te pa en.

De makers hebben ook een nieuwe modus genaamd Lucioball toegevoegd aan de game. Lucio is één van de helden in Overwatch en komt uit Brazilië. Naast het feit dat de Olympische Spelen dit jaar in Brazilië worden gehouden staat het land ook bekend om zijn liefde voor voetbal. Lucioball is wellicht het beste te omschrijven als een Rocket League-achtig voetbalspelletje waarbij twee teams van drie spelers het tegen elkaar opnemen om de bal in het doel van de tegenstander te werken.

Het team dat na vier minuten de meeste punten heeft, wint. De speciale Loot Boxen die spelers kunnen vrijspelen met Lucioball bevatten volgens de makers gegarandeerd één special Summer Games-item.

Ontwikkelaar Blizzard heeft aangegeven in de toekomst meer speciale evenementen uit te brengen nadat de Summer Games zijn afgelopen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou