Olav Mol levert Nederlands commentaar in F1 2020

Olav Mol levert Nederlands commentaar in F1 2020

Olav Mol is in juli te horen als commentator in F1 2020. Mol is de allereerste Nederlandse verslaggever die in een F1-game van Codemasters voorkomt.

F1-fans zullen de verslaggever wel kennen, Mol is al sinds 1991 te horen als commentator van de Formule 1 en heeft meer dan 500 races voorzien van commentaar. In 2016 won hij zelfs de Theo Koomen-award voor zijn commentaar bij de overwinning van Max Verstappen in Barcelona.

In een persbericht laat Mol weten dat het een enorme uitdaging was, “maar ook ontzettend leuk”, om verslag te mogen doen in F1 2020. “Niet alleen is F1 erg populair in Nederland door het succes van Max Verstappen en de terugkeer van het Circuit Zandvoort op de racekalender, maar is de sport virtueel, met miljoenen spelers, ook populairder en realistischer dan ooit.” Mol vindt het een enorme eer om de verslaggeving te verzorgen: Om als commentator dan ook onderdeel te zijn van de grootste racegame ter wereld is voor mij een enorme eer”.

F1 2020 komt op 10 juli uit op de PlayStation 4, Xbox One, pc en Google Stadia. Spelers die de Michael Schumacher Deluxe Edition kopen krijgen naast exclusieve content drie dagen eerder toegang tot de game.

F1 2020

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Misschien wordt dit m'n eerste F1 game dan. Ik ben er alles behalve goed in, maar alles valt te leren zegt men.

0
test

Holy macaroni!

0

Aanbevolen voor jou