'Offline PSN kan Capcom miljoenen kosten' | Gamer.nl

'Offline PSN kan Capcom miljoenen kosten' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Sven on zegt erg te balen van de situatie, omdat de onvoorziene kosten ten koste gaan van het budget dat Capcom had gereserveerd voor de lancering van nieuwe games. "Het lijkt erop dat de hackers proberen Sony te 'bestraffen' voor iets dat ze zouden hebben misdaan [...]. Maar ze bestraffen ook miljoenen andere consumenten en bedrijven, wat het onmogelijk maakt om te sympathiseren met hun doel."

Bionic Commando Rearmed 2

Doordat het PlayStation Network offline is kunnen mensen niet alleen geen digitale titels en downloadbare content van Capcom aanschaffen, maar is het ook niet mogelijk bepaalde spellen, waaronder  Bionic Commando Rearmed 2, te spelen. Door een kopieerbeveiliging vereisen deze spellen een constante verbinding met het PlayStation Network; wanneer deze verbinding er niet is, kunnen de games niet gespeeld worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou