Officiële remake Little Big Adventure in de maak | Gamer.nl

Officiële remake Little Big Adventure in de maak | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De originele Little Big Adventure uit 1994 en het tweede deel uit 1997 zijn in oktober 2011 opnieuw uitgebracht op Good Old Games. De positieve feedback die daarop volgde heeft het ontwikkelteam naar eigen zeggen gemotiveerd om verder te ontwikkelen aan de franchise. 

Na de remake van het eerste deel willen Raynal, Viannay en Chanfray verder met een heel nieuw deel in de Little Big Adventure-serie. "We hebben natuurlijk al veel ideeën voor het derde deel, onze trouwste fans kennen er al een paar, maar voordat we jullie daarover meer vertellen willen we een aantal eerst testen in de remake. Games zijn tegenwoorig anders en we willen niet blijven steken in de jaren '90."

Er is door de jaren heen veel extra content voor de games gemaakt door fans van de serie. Dit heeft veel indruk gemaakt op de drie ontwikkelaars, zo vertellen ze. Bij hun toekomstige projecten wil het ontwikkeltrio de Little Big Adventure-community daarom meer betrekken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou