O'Connor: 'Master Chief is veranderd in Halo 4' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de eerste teaser-video, die eerder deze maand tijdens de Microsoft persconferentie op de E3 in Los Angeles werd getoond, was al te zien dat het pak van Master Chief enkele veranderingen heeft ondergaan. Zo is onder meer de karakteristieke toque afwezig. "Er zit een stuk verhaal achter deze nieuwe look", meldt O'Connor. "Er zijn specifieke redenen waarom hij er zo uit ziet en waarom zijn gedrag ook is veranderd. We zien daar meer van als de tijd rijp is."

Halo 4 werd op de afgelopen E3 aangekondigd en is volgens Microsoft het begin van een nieuwe trilogie. In de trailer lijkt het alsof Master Chief, samen met Cortana, in een 'shield world' wordt getrokken; een construct dat net als de ringwerelden is gebouwd door de mysterieuze Forerunners.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou