Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas deze zomer naar PS4 en Xbox One | Gamer.nl

Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas deze zomer naar PS4 en Xbox One | Gamer.nl

Actie avontuurgame Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas verschijnt deze zomer voor PlayStation 4 en Xbox One. Dit bevestigt ontwikkelaar Cornfox & Bros. De game kwam oorspronkelijk uit voor iOS en werd later uitgegeven voor pc. 

De consoleversies worden gebaseerd op de remaster die verscheen voor pc en wordt omgezet naar consoles door Engine Software en FDG Entertainment. Een woordvoerder laat weten dat de consoleversie zich focust op “full HD en 60fps”.

Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas op PlayStation 4 en Xbox One is verbeterd met scherpere textures, gedetailleerde effecten en realtime reflecties. “Dit zorgt ervoor dat Oceanhorn er prachtig uitziet als deze in Full HD-resolutie wordt gespeeld”, zegt de woordvoerder.

In Oceanhorn gaat een jongen op zoek naar zijn verloren vader en moet hij het zeemonster Oceanhorn verslaan. In de game kunnen spelers vechten met verschillende wapens en onder andere potten kapotmaken om munten of hartjes te verzamelen. Hierdoor wordt de game vaak vergeleken met The Legend of Zelda.

Een specifieke releasedatum voor de PlayStation 4- en Xbox One-versie van de game is nog niet bekendgemaakt. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou