Ocarina of Time eerste 3DS-game die miljoen keer verkoopt | Gamer.nl

Ocarina of Time eerste 3DS-game die miljoen keer verkoopt | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het bedrijf meldt dat de remake van de populaire Nintendo 64-game wereldwijd bijna 1,1 miljoen keer verkocht is. Daarvan zijn er 270 duizend exemplaren verkocht in Japan en 810 duizend in de Verenigde Staten en Europa. Gisteren onthulde Nintendo dat er tot nu toe 4,83 miljoen 3DS'en zijn verkocht. Dat betekent dat ongeveer een op vijf 3DS-bezitters het spel heeft aangeschaft.

Pokémon Black en White voor Nintendo DS verkocht afgelopen kwartaal 1,4 miljoen keer. De twee titels zijn sinds september 2010 in Japan en sinds maart 2011 in het Westen verkrijgbaar en zijn in totaal 12,9 miljoen keer over de toonbank gegaan. Mario Kart Wii, dat april 2008 reeds verscheen, blijft ook goed presteren. Er zijn afgelopen kwartaal 1,2 miljoen exemplaren van verkocht, wat het totaal op 28,2 miljoen brengt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou