Obsidian werkt op dit moment niet aan Fallout, staat er wel voor open

Obsidian werkt op dit moment niet aan Fallout, staat er wel voor open

Obsidian Entertainment-CEO Feargus Urquhart heeft laten weten niet aan de Fallout-franchise te werken, maar daar wel open voor te staan.

Dat meldt hij in een gesprek met Game Pressure. "We werken niet aan Fallout en hebben niet eens gepraat over wat dat zou kunnen inhouden. We hebben genoeg werk aan Avowed, Grounded en Outer Worlds 2. Ik weet niet wanneer we over nieuwe games gaan praten, misschien eind volgend jaar."

Dat wil echter niet zeggen dat de wil er niet is. Afgelopen oktober gaf Urquhart al aan graag nog eens aan de franchise te werken. Dat herbevestigt hij nu ook: "Ik blijf bij wat ik zei: ik zou met alle liefde een nieuwe Fallout-game willen maken voordat ik met pensioen ga. Je kunt stellen dat ik al 52 ben, of dat ik nog maar 52 ben. Afhankelijk van aan wie je het vraagt ben ik een van die twee. Ik hoop in ieder geval dat het gebeurt, maar we moeten afwachten."

Obsidian ontwikkelde het in 2010 uitgekomen Fallout: New Vegas, dat volgens velen nog altijd de beste Fallout-game is, in ieder geval van de Fallout-games die Bethesda heeft uitgegeven. Obsidian is sinds 2018 onderdeel van Microsoft, en Bethesda - de eigenaar van de Fallout-IP - is inmiddels ook overgenomen door Microsoft. Technisch gezien is het dus mogelijk dat Obsidian ooit weer aan een Fallout-game werkt.

In het interview meldt Urquhart overigens ook dat Obsidian ooit in gesprek was om een game gebaseerd op James Camerons Avatar-filmfranchise te maken. "We hadden het met (Cameron) over het maken van een game gebaseerd op de tweede Avatar film. Ik denk acht of zes jaar geleden." Wat voor game het precies ging worden vertelde Urquhart niet, en het lijkt er op dat het alleen bij gesprekken over een mogelijke game is gebleven.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Genoeg werk aan o.a. grounded, dat zou kunnen betekenen dat daar nieuwe content voor komt! Dat klinkt als goed nieuws!

0
test

@gamerlezer tuurlijk dat is een ls game.

0
test

@hulstpower wat is een ls game?

0
test

@gamerlezer live serice game

0

Aanbevolen voor jou