'Obsidian heeft nieuwe The Outer Worlds-game in pre-productie'

'Obsidian heeft nieuwe The Outer Worlds-game in pre-productie'

Ontwikkelaar Obsidian Entertainment zou een nieuwe game in de The Outer Worlds-franchise plannen.

Dat claimt insider Daniel Ahmad, die over het algemeen vaker met correcte informatie over games naar buiten komt. Volgens Ahmad zit een nieuw deel in de reeks op dit moment in pre-productie. Hij meldt daarbij wel dat dit nog altijd kan veranderen. Obsidian zelf heeft nog niets bevestigd.

Obsidian is inmiddels onderdeel van Microsoft. Eerder dit jaar bracht het de multiplayergame Grounded uit, dat vooral via Game Pass snel populair werd. Ook werd dit jaar aangekondigd dat het bedrijf aan de westerse rpg Avowed werkt voor Xbox Series X en pc.

Fans hopen verder dat Obsidian in de toekomst aan een nieuwe Fallout-game gaat werken. Bethesda werd eerder dit jaar gekocht door Microsoft, waardoor zowel de Fallout-franchise als Obsidian in handen zijn van het bedrijf. Obsidian ontwikkelde in het verleden het geprezen Fallout: New Vegas.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mijn hoop is dat ze iets nieuws gaan bedenken waarmee ik hetzelfde plezier beleef als ik destijds had met Fallout 3 of New Vegas. Outer Worlds was op zich prima, maar uiteindelijk gewoon een kopie in een nieuw jasje. Ook met krap 20 uur wel uitgespeeld en merkte dat ik geen zin had om alles verder uit te zoeken. Neem bijvoorbeeld Wasteland 3. Wat mij betreft een soortgelijk spel qua keuzemogelijkheden, daar kan ik me weer wel helemaal in verliezen. Het is zo'n gave wereld en heel veel (gevoel van) keuze.

0

@mrakd maar ja, Wasteland 3 is qua gameplay ook niet verschrikkelijk anders dan zijn voorganger toch? Ik vind het type game Outer Worlds met veel humor juist wel leuk, speel nu weer New Vegas op gamepass, waarom zouden ze dat moeten veranderen

0

Volgens de tweet werken ze er juist nog niet aan? Er wordt onderzocht wat ze willen doen met een vervolg en deze is nog niet in productie. Creatieve vertaling!

0
test

@MikkelR1 Je hebt gelijk hoor, dat had ik wat letterlijker kunnen melden in de kop. Bij deze hopelijk duidelijker, thanks!

0

@MichelMusters Toppers. Dit schept een stuk minder verwachtingen!

0

Aanbevolen voor jou