Obsidian werkt aan een nieuwe game naast Avowed

Obsidian werkt aan een nieuwe game naast Avowed

Obsidian Entertainment werkt aan een nieuwe game buiten het pas aangekondigde Avowed.

Dat blijkt uit een tweet van game director Josh Sawyer. Een fan laat op Twitter aan hem weten dat hij het jammer vindt dat Sawyer niet de regie heeft over een eigen game, waarop Sawyer antwoordt dat dit wel het geval is. "Ik regisseer mijn eigen project. Het is alleen niet Avowed."

Voor zover bekend werkt Sawyer nog bij Obsidian, dus het moet om een andere game dan het vorige maand aangekondigde Avowed gaan. Het is nog niet bekend om welk spel het gaat, maar Sawyer overzag de Pillars of Eternity-games. Mogelijk werkt Obsidian dus aan een nieuw deel in de serie.

Eerder werd al bekend dat Obsidian ook aan een vervolg op The Outer Worlds werkt. Hoogstwaarschijnlijk regisseren Leonard Boyarsky en Tim Cain, de mannen achter het eerste deel, dat spel. Verder heeft de ontwikkelaar net de Early Access-versie van de survivalgame Grounded uitgebracht.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Obsidian Entertainment werkt aan een nieuwe game buiten het pas aangekondigde Avowed. Voor zover bekend werkt Sawyer nog bij Bethesda, dus het moet om een andere game dan het vorige maand aangekondigde Avowed gaan Volgens mij klopt er hier iets niet bethesda is niet microsoft en als deze man dus nog bij bethesda werkt heeft ie niks met obsidian te maken.

0
test

@hulstpower Wow, brainfart! ik geef de schuld aan de 25+ graden hier achter mijn pc. Thanks voor het melden en aangepast!

0
test

@MichelMusters vond het al zo raar toen ik het las. Dacht of verkeerde uitgever of het nieuws bericht klopt niet helemaal.

0

Aanbevolen voor jou