Obsidian over negatieve productevaluatie Alpha Protocol | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens de notities, waarvan nog niet bevestigd is dat ze echt zijn, zou de game in het begin te moeilijk zijn en te weinig RPG-elementen bevatten. Marketingmanager van de studio, Matthew Rorie, reageerde op deze aantijgingen op de website van Shacknews: "We weten niet zeker hoeveel de persoon in kwestie van Alpha Protocol gespeeld heeft, of wat zijn idee van een RPG is. Onnodig om te zeggen, het spel is 100% zeker een RPG, we maken eigenlijk geen ander soort spellen."

Rorie gaat verder: "Je verdient XP, je gaat in level omhoog, je bepaalt zelf je vaardighedenprogre ie, je past je wapens aan, je hebt interactie met niet speelbare personages, de wereld reageert op de keuzes die je maakt op soms dramatische wijze en ga zo maar door."

Smaakpapillen

Op het officiële forum van de game verzekerde Rorie dat "de RPG-smaakpapillen geprikkeld zullen worden" als het spel in oktober in de winkels verschijnt.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou