GeForce Now laat ontwikkelaars zelf kiezen om mee te doen

GeForce Now laat ontwikkelaars zelf kiezen om mee te doen

Nvidiaheeft het beleid veranderd van de Cloud-streamingdienst GeForce Now. Dat maakte de hardware-producent bekend in een blogpost.

Voorheen stonden alle games al automatisch in de streamingdienst van Nvidia, maar meerdere ontwikkelaars waren het hier niet helemaal mee eens. Verschillende gamemakers waren het er niet mee eens dat hun games, zonder het aan te vragen, op de dienst werden gezet. Om deze reden kozen meerdere ontwikkelaars om de streamingdienst te verlaten.

Nvidia zag dat dit niet goed werkte voor haar streamingdienst en besloot om het systeem aan te passen. In plaats van een opt-out systeem, waarbij games automatisch worden toegevoegd en ontwikkelaars moeten kiezen om weg te gaan, is er nu een opt-in-systeem. Het ligt dus nu aan de ontwikkelaars zelf of de games op GeForce Now komen te staan of niet.

Deze beslissing werpt mogelijk zijn vruchten al af, door middel van een blogpost laat Nvidia’s Phil Eisler weten dat er al meer dan 200 uitgevers hun games aan GeForce Now toevoegen. Dat betekent dat ze nu al meer dan tweeduizend games binnen hebben, “and counting”, zegt Eisler.

GeForce Now

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

GeForce - meh, en dat geldt voor alle gaming streaming diensten.

0

Aanbevolen voor jou