Nolan North ziet Mark Wahlberg niet als Sully in Uncharted-film

Nolan North ziet Mark Wahlberg niet als Sully in Uncharted-film

Nolan North, de stemacteur achter Uncharted-hoofdpersonage Nathan Drake, ziet acteur Mark Wahlberg niet voor zich als een geschikte Sully.

Dit terwijl Wahlberg aangenomen is om Sully te spelen in de aankomende verfilming van de Uncharted-reeks. Aangezien Tom Holland een jonge Drake speelt, is het wel logisch dat Sully ook wat jonger is dan in de games.

Toch ziet Nolan North, die verder niets met de aankomende film te maken heeft, het niet voor zich, zo liet hij blijken uit een recente aflevering van

Watch on YouTube

: "Ik denk dat het veel beter is dat ze van The Last of Us een serie maken in plaats van een film. De gast die Chernobyl heeft gemaakt krijgt het wel voor elkaar. Daar heb ik meer zin in dan in de Uncharted-film. Ik hou van Mark Wahlberg, maar ik zie hem niet als Sully. Ik zie hem gewoon niet als Sully."

Ook Troy Baker, stemacteur in Uncharted 4 en The Last of Us, gaf zijn mening in hetzelfde filmpje. "Ik zie de Uncharted-film gewoon niet gebeuren." Zo geeft hij als reden dat een game van twaalf tot zestien uur in een film moet worden gepropt, en ook dat The Last of Us meer kans van slagen heeft omdat Naughty Dog's Neil Druckmann en regisseur Craig Mazin een duidelijke visie hebben.

De Uncharted-film staat al jaren op de planning, maar het project blijft van regisseur wisselen. Naast Tom Holland en Mark Wahlberg heeft ook Antonio Banderas een rol in de film.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ben ik het helemaal mee eens.

0

Ik zou graag een the last of us serie zien, die laat zien hoe die wereld eruit ziet na zo pandemic. Natuurlijk gericht voor de volwassenen net zoals de games.

0

Aanbevolen voor jou