Nolan North bezoekt Tom Holland op set Uncharted-film in eerste foto's

Nolan North bezoekt Tom Holland op set Uncharted-film in eerste foto's

Sony heeft de eerste afbeeldingen van de Uncharted-film uitgebracht. Onder andere is te zien dat Nolan North een bezoek brengt aan de set.

North, acteur van Nathan Drake uit de games, is te zien naast Tom Holland, die een jongere versie van het personage speelt in de film.

Twee andere afbeeldingen hinten naar de plot van de film. Zo is er een artefact in een tombe zichtbaar, dat veel wegheeft van een sleutel. Ook wordt een boek met een afbeelding van ontdekkingsreiziger Ferdinand Magellaan onthuld met de zin: 'ontmoet de schimmige toekomst zonder angst en overwin het onbekende'.

De Uncharted-film speelt zich af voor de games en richt zich mogelijk op Magellaans wereldreis en eventuele schatten die hij vond. Naast Tom Holland als Nathan Drake is bekend dat Mark Wahlberg Victor Sullivan speelt. De film wordt geregisseerd door Ruben Fleischer.

Uncharted
Uncharted

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Op de instagram van Tom Holland staat een foto van hem als Nathan Drake. En het ziet er goed uit.

0

Tom Holland is echt wel een goeie acteur, in Devil All The Time speelt ie heel goed. Alleen het feit dat er 5 keer van regisseur gewisseld is, is doorgaans niet een heel goed teken. En daarbij blijft Nathan Drake toch een Indiana Jones wannabe

0

Aanbevolen voor jou