Nog minstens een jaar content gepland voor GTA Online

Nog minstens een jaar content gepland voor GTA Online

In eenhref="https://www.pcgamer.com/the-past-present-and-future-of-rockstars-world-conquering-grand-theft-auto-online/" rel="noopener noreferrer" target="_blank"> interview met PC Game</a>r zegt Rockstar North-studiohoofd Rob Nelson dat er voorlopig nog content verschijnt voor GTA Online. De studio plant gewoonlijk een jaar vooruit.

“We plannen ongeveer een jaar vooruit, maar we willen wel de flexibiliteit hebben om te reageren op veranderingen”, zegt Nelson. “We communiceren dus niet de hele tijdlijn naar spelers. Dat gezegd hebbende moet spelers er verzekerd van zijn dat er nog een hoop gloed nieuwe ideeën aankomen. Het is zes jaar geleden sinds lancering en we braken recent nog records.”

GTA Online blijf nog steeds groeien sinds de release in 2013. Ondertussen zijn er ruimt dertig updates verschenen, waarvan de laatste een recordaantal spelers op een dag en binnen week naar de game bracht.

Ook werd recent bekend dat GTA 5 115 miljoen keer is verkocht. Daarmee is het de derde bestverkochte game ooit, na Tetris en Minecraft.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Speel het nooit online. Wel red dead. Wat een vette game is dat online.

0
test

Geweldige game maar ik ben recent gestopt te spelen omdat het toch wel begon te vervelen na een aantal jaren gespeeld te hebben

0

Aanbevolen voor jou