Nog meer vacatures lijken op Ghost of Tsushima-vervolg te wijzen

Nog meer vacatures lijken op Ghost of Tsushima-vervolg te wijzen

Er zijn wederom vacatures van ontwikkelaar Sucker Punch online verschenen die wellicht wijzen op een vervolg op Ghost of Tsushima.

Sucker Punch zoekt naar combat designers en missiedesigners voor "een onaangekondigde openwereld-stealthgame". Mogelijk wordt daarmee een vervolg op Ghost of Tsushima bedoeld, al is dit vervolg vooralsnog niet officieel aangekondigd.

Al in 2020 waren er vacatures te vinden voor een game die zich afspeelt in het Feodale Japan. Begin vorig jaar kwam er een vacature online voor iemand die het gevechtssysteem van Ghost of Tsushima begrijpt. Ook eerder dit jaar verschenen er weer vacatures voor mensen die bekend waren met de eerste game.

Hoewel niet bevestigd, lijken vacatures er dus al enkele jaren op te wijzen dat Sucker Punch werkt aan een vervolg op de in 2020 verschenen PS4-game. Vorig jaar kwam het spel ook op PlayStation 5 uit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nice, nadat deze op Plus kwam voor de MP maar helemaal gekocht, voor mij een van de beste games in jaren. Benieuwd naar het vervolg.

0
test

Laat maar komen! Ben nu met de uitbreiding bezig, en moet zeggen dat die eigenlijk een MUST is om te spelen als je de basisgame al goed vindt (al raad ik wel aan om de main story eerst door te spelen). Het verhaal gaat veel meer de diepte in en de omgevingen van Iki zijn zelfs nog mooier dan op Tsushima zelf. Voor mij ook nog steeds een van de beste games in jaren!

0
test

@woutzorz de uitbreiding staat nog steeds op mijn todo lijstje. Heb de hoofdgame destijds wel platinum gehaald en erg van genoten. Wellicht in mijn zomervakantie maar eens tijd maken voor de uitbreiding.

0
test

@obi-twan kenobi Ja zeker doen! Dit is een van de weinige games die ik ook platinum heb gehaald. De meeste games doe ik die moeite niet voor, dan ben ik er na de main story wel klaar mee. Maar deze game verdiende gewoon nog meer tijd van me

0

Aanbevolen voor jou