Nog geen PSN-identiteitsbeschermingprogramma in Nederland | Gamer.nl

Nog geen PSN-identiteitsbeschermingprogramma in Nederland | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In een aantal andere landen, zoals de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Spanje en Duitsland staat er al wel een programma klaar. In die Europese landen slaat Sony de handen ineen met het bedrijf Affinion International Limited. Sony betaalt 12 maanden lang de kosten voor dit programma dat monitoring, bewaking, rapportage en verzekering omvat. PSN-gebruikers die denken het slachtoffer te zijn geworden van identiteitsfraude, kunnen met Affinion contact opnemen.

Een dergelijk programma is er nog niet in Nederland. Sony zegt verschillende mogelijkheden te onderzoeken. De voortgang van het proces is volgens Sony vooral afhankelijk van de identificatie-inspanningen en de financiële situatie van plaatselijke leveranciers. Sony belooft meer informatie zodra het programma voor Nederland is voltooid.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou