Nog geen plannen voor nieuwe maps Battlefield 1943 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Producer Gordon van Dyke heeft aangegeven dat er voorlopig nog geen plannen zijn om nieuwe speelvelden te ontwikkelen voor Battlefield 1943. De nadruk ligt bij DICE op het afronden van Battlefield: Bad Company 2.

"We moeten bedenken wat het beste is voor de gemeenschap. Wat het beste is voor de franchise", aldus Van Dyke. Wel wordt er door de ontwikkelaar hard gewerkt om de bug te elimineren die ervoor zorgt dat squads met vrienden opgedeeld worden. Van Dyke verwacht hier spoedig een oplo ing voor gevonden te hebben.

Van drie naar vier

Battlefield 1943 werd uitgebracht met drie speelbare levels. Het vierde level, Coral Sea, werd snel na de release vrijgespeeld door Xbox 360- en PlayStation 3-spelers in een wedstrijd waarin de gemeenschap van beide consoles uitgedaagd werd om 43 miljoen kills te maken.De multiplayershooter kwam in juli uit voor Xbox 360 en PlayStation  3. Onlangs werd de PC-versie uitgesteld naar het eerste kwartaal van 2010.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou