No Man's Sky-ontwikkelaar stuurt cassettes naar fans met mysterieuze boodschap | Gamer.nl

No Man's Sky-ontwikkelaar stuurt cassettes naar fans met mysterieuze boodschap | Gamer.nl

Ontwikkelaar Hello Games heeft cassettes gestuurd naar zestien Reddit-gebruikers waarop een mysterieuze boodschap staat.

De ca ettes zijn allen genummerd en lijken onderdeel te zijn van een puzzel die opgelost kan worden als alle zestien ontvangers van een ca ette samenwerken. Tot zover hebben niet alle ontvangers de intentie getoond om samen te werken met de andere ontvangers van een ca ette.

Op de A-kant van de ca ette wordt alleen muziek afgespeeld uit de game. Echter is er op de B-kant ruis te horen waar een boodschap uit te halen valt. Een gebruiker meldde dat de boodschap zich vertaalt naar het woord 'portal'.

Volgens geruchten gaat het om een nieuwe update die de portals in No Man's Sky zullen activeren. Deze portals zijn al te vinden op verschillende werelden in de game, maar zijn tot nog toe nog niet geactiveerd. Of dit ook gaat gebeuren is nog niet duidelijk aangezien niet alle ontvangers mee willen werken. Hello Games heeft al gezegd de ontbrekende puzzelstukjes uit te geven als deze niet allemaal op het internet verschijnen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou