NK Gaming 2010 vindt plaats op 26 september | Gamer.nl

NK Gaming 2010 vindt plaats op 26 september | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op het NK Gaming zijn voor de PC de titels Warcraft III: The Frozen Throne, Trackmania Nations Forever en Call of Duty 4: Modern Warfare aanwezig. Voor de Xbox 360 kan er meegedaan worden aan competities van Halo 3, FIFA 10, Street Fighter IV en Guitar Hero: Greatest Hits. Op de Nintendo Wii wordt gestreden in Super Smash Bros. Brawl.

Het evenement begint om 13.00 uur en eindigt om 21.00 uur. Gamers kunnen zich op de website van NK Gaming aanmelden voor het spel waaraan zij mee willen doen. Dit kan nog tot en met 19 september. Deelname aan het evenement kost tien euro. De winnaar en nummer twee van Warcraft III en FIFA 10 krijgen ieder een ticket om naar Zuid-Korea te gaan, waar de International Electronic Sport Federation Grand Final gehouden wordt.

De E-sportbond die het NK Gaming organiseert is in 2005 opgericht en wil van gamen een sport maken. "Binnen enkele decennia zal gamen uitgroeien tot de grootste sport van Nederland", zo stelt de bond in een persbericht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou