'Nintendo wilde Sora in Smash Bros., Disney gaf geen toestemming'

'Nintendo wilde Sora in Smash Bros., Disney gaf geen toestemming'

Nintendo zou Kingdom Hearts-personage Sora aan Super Smash Bros. Ultimate toe hebben willen voegen, maar Disney zou geen toestemming hebben gegeven.

Dat meldt

Watch on YouTube

-presentator Imran Khan tijdens een recente aflevering. De voormalige senior editor van Game Informer claimt dat Nintendo heeft geprobeerd het hoofdpersonage van de Kingdom Hearts-reeks in de vechtgame te krijgen. Nintendo zou contact hebben gezocht met Disney, maar de Japanse divisie van Disney zou de deal tegen hebben gehouden.

Hoewel Kingdom Hearts van Square Enix is, bevat de game verschillende Disney-franchises in de vorm van personages en werelden waarin de films zich afspelen. Het is niet bekend of Square Enix de toevoeging van Sora aan Smash Bros. Ultimate wel zag zitten.

Khan zegt overigens niet dat het in de toekomst onmogelijk is voor Sora om in Smash Bros. Ultimate te verschijnen. In de video claimt hij dat het alsnog mogelijk is, en meldt hij ook dat de Master Chief uit de Halo-reeks een optie is. Er is inmiddels een tweede Fighters Pass voor Smash Bros. Ultimate aangekondigd - dat betekent dat er voor het einde van 2021 zes nieuwe personages naar de game komen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wellicht zie ik t helemaal verkeerd hoor, maar is smash bros niet een serie die draait om nintendo figuren? Ik vond destijd Solid Snake al op t randje, maar ok, The twin snakes was een gamecube titel dus dat ging op zich nog. Maar inmiddels, characters uit streetfighter, King of fighters, en dan ook nog kingdom hearts en HALO??? Dat zijn toch helemaal geen titels van nintendo of sterk verbonden aan nintendo?

0
test

@darkmanwls Waar staat dat het om Nintendo figuren gaat? Mooi toch dat er zoveel diversiteit in zit dat iedere gamer wel één favoriet personage kan spelen.

0
test

@AGxKiiNG Dat staat nergens genius, daarom vraag ik het ook. Ik doe geen stelling, ik vraag iets.

0

Aanbevolen voor jou