Nintendo pakt dorpsbewonerverkopers in Animal Crossing: New Horizons mogelijk aan

Nintendo pakt dorpsbewonerverkopers in Animal Crossing: New Horizons mogelijk aan

Nintendo is het zat dat mensen hun dorpsbewoners in Animal Crossing: New Horizons verkopen voor echt geld. De Japanse gamegigant zegt dat het tegen de regels van de game is om dat te doen.

Dorpsbewoners zijn altijd al een belangrijk onderdeel in de Animal Crossing-franchise geweest. Elke speler heeft wel een aantal favorieten en probeert deze in zijn/haar dorp te krijgen. In de nieuwste game, Animal Crossing: New Horizons, zijn sommigen zelfs bereid er echt geld te voor betalen. Populaire dorpsbewoners als Raymond en Dom gaan voor bedragen van 5000 yen (ongeveer 50 euro) over de toonbank. Nieuwsplatform J-Cast News vroeg aan Nintendo wat die van de verkooppraktijken vond. Een woordvoerder van de Japanse gamegigant meldt dat het er niet van gediend is en aan het overwegen is om juridische stappen tegen een aantal verkopers te ondernemen.

In ander Animal Crossing-nieuws: dataminer Ninji heeft een tool gemaakt die spelers kan helpen met het voorspellen van hun weer op het eiland en wanneer er een meteoorregen gaat plaatsvinden. De tool is hier te vinden.

Animal Crossing: New Horizons is nu uit op de Nintendo Switch. Lees hier onze review over deze populaire game.

animal crossing new horizons

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

hoe vind zoiets dan plaats? heb geen idee hoe dat spel werkt en of het nu eenvoudig is om characters te ruilen / geven of wat dan ook. En waarom men er geld voor zou willen betalen?

0

@HunterSeeker https://store.nintendo.co.uk/amiibo/animal-crossing-amiibo-cards-pack-series-2/11190024.html Zoek voor de grap eens op Marktplaats; Characters gaan van € 10,- t/m € 100,- :/

0
test

@Jaylie ah er zitten dus een tradingcard systeem aan. heb dit uit je link: Series 2 Animal Crossing amiibo cards Pack contains three Animal Crossing amiibo cards. Out of these three, one card will always be a special amiibo card. In Animal Crossing: Happy Home Designer this means it features a character whose house you won’t be able to build without using its amiibo card. Each card can be used across multiple copies of the game, so they’re perfect for collecting and trading with friends. Dus ipv ingame aankopen zijn het out of game aankopen om ingame te gebruiken. En je kan in het spel dus niet alles unlocken als je niet die kaarten gebruikt.

0
test

Ik snap niet dat deze game so succes is. Snap gewoon de lol er neit van misschien ben ik wel te oud.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou