Nintendo werkt mogelijk aan Game Boy Classic Mini | Gamer.nl

Nintendo werkt mogelijk aan Game Boy Classic Mini | Gamer.nl

Nintendo heeft patent aangevraagd op een concepttekening waaruit het idee ontstaat dat het bedrijf werkt aan een Game Boy Classic Mini.

Het gaat hier niet om een tekst waaruit blijkt dat Nintendo een Cla ic Mini-versie van de handheld wil uitbrengen, maar een afbeelding. Deze verscheen op een Japans Twitter-account genaamd @trademark_bot, die zich specialiseert in het bijhouden van aanvragen voor Japanse handelsmerken.

Niet lang geleden kwam een afbeelding voorbij van wat wel erg veel weg heeft van de eerste uitgave van Nintendo's Game Boy. Het zou niet vreemd zijn dat Nintendo intere e heeft in een Mini-versie van het apparaat, aangezien is gebleken uit de populariteit van de NES en SNES Cla ic Mini dat dit soort retroconsoles erg goed scoren bij consumenten. Zo is de Japanse SNES Mini als meer dan 360.000 keer verkocht binnen vier dagen en zijn maar liefst 2.6 miljoen exemplaren verscheept van de NES Cla ic Mini.

Wederom is dit een gerucht en is nog niets bevestigd door Nintendo. Ook zijn geen details bekend over hoe groot de eventuele Game Boy Cla ic Mini zou moeten zijn, welke games er op te spelen zouden zijn en of het apparaat van backlight voorzien wordt. Bekijk hieronder de opgegeven afbeelding van Nintendo.

Game Boy
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou