Nintendo Vans vanaf vrijdag te koop | Gamer.nl

Nintendo Vans vanaf vrijdag te koop | Gamer.nl

De speciale Nintendo-lijn van Vans, die vorige maand werd aangekondigd, ligt vanaf aankomende vrijdag in de winkels. Naast schoenen komen er ook accessoires en kleding beschikbaar in Nintendo-stijl.

De schoenenfabrikant lanceert op 3 juni een brede selectie aan sneakers geïnspireerd door diverse Nintendo-games uit. Onder andere Mario, Donkey Kong, Peach en Zelda zijn vertegenwoordigd in de ontwerpen, die een iconische retrolook uitstralen.

Veel van de ontwerpen komen in verschillende modellen beschikbaar, zoals de kla ieke Authentic-sneaker, Sk8-Hi Zip en Cla ic Slip-On. Daarnaast brengt Vans de schoenen uit voor zowel heren als dames en zelfs in kindermaten.

Naast schoenen brengt de schoenenfabrikant ook diverse soorten kleding en acce oires gebaseerd op Nintendo uit. In een persbericht dat het bedrijf heeft uitgestuurd, worden rugzakken, T-shirts, ta en, sokken en hoeden genoemd.

Via een speciale pagina kunnen geïntere eerden zich op de Vans-site aanmelden voor een nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou