Nintendo toont vanavond nieuwe trailer Super Mario Bros.-film

Nintendo toont vanavond nieuwe trailer Super Mario Bros.-film

Nintendo toont vanavond de tweede trailer van The Super Mario Bros. Movie.

Dat heeft het bedrijf aangekondigd. Het gaat om een speciale Direct-uitzending die helemaal in het teken staat van de tweede trailer - de uitzending bevat geen informatie over games, zo benadrukt Nintendo. De uitzending begint om 23:00 uur Nederlandse tijd en is in onderstaande YouTube-video vanaf dat moment te zien.

Eerder dit najaar werd de eerste trailer van de aankomende animatiefilm al getoond. Diverse Hollywood-sterren verlenen hun stemmen aan personages in de film. Zo spreekt Chris Pratt de stem van Mario in en verzorgt Jack Black de stem van Bowser.

Verder verleent Seth Rogen zijn stem aan Donkey Kong, Anna Taylor-Joy (Queen's Gambit) aan Princess Peach en Charlie Day (It's Always Sunny in Philadelphia) aan Luigi. Keegan-Michael Key spreekt de stem in van Toad, Kevin Michael Richardson de stem van Kamek, Fred Armisen de stem van Cranky Kong en Sebastian Maniscalco de stem van Spike.

De film wordt gemaakt door Illumination, het bedrijf achter de Minions-film. Vanaf 7 april is de Super Mario-film in Amerikaanse bioscopen te zien, terwijl hij vanaf 28 april in Japan draait. Een precieze releasedatum voor Nederland is er nog niet.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Tegen de tijd dat ie uit is heb je de hele film al gezien :)

0
test

Ik ben benieuwd, de eerste trailer was een aangename verassing.

0

Aanbevolen voor jou