'Nintendo Switch is op de helft van zijn levenscyclus'

'Nintendo Switch is op de helft van zijn levenscyclus'

Volgens Nintendo is de hybride Switch op de helft van zijn levenscyclus.

Dat meldt Doug Bowser, de directeur van Nintendo Amerika, in een vorige week gepubliceerd interview met Polygon. "We geloven dat we pas net op de helft van de levenscyclus (van de Switch) zijn aangekomen."

Deze uitspraak is opvallend, omdat dit al het vierde jaar is dat de Switch verkrijgbaar is. Bowser gelooft dan ook dat de Switch met de trend van een consolecyclus van vijf à zes jaar breekt. "Het momentum op de Switch en Switch Lite in het vierde jaar is erg sterk en we geloven dat we het traject van een typische levenscyclus van een console veranderen."

Of er voordat er een compleet nieuwe Nintendo-console uitkomt, nog een Switch Pro op de planning staat, kon de directeur niet vertellen. Eerder kwamen er geruchten naar buiten - onder andere via Bloomberg - dat Nintendo aan een nieuwe versie van de Switch werkt waarmee games in een 4k-resolutie kunnen worden afgebeeld. Dit is echter nooit officieel aangekondigd door Nintendo.

Verder laat Bowser in het interview weten dat Animal Crossing: New Horizons-spelers ook in 2021 nieuwe updates voor de game kunnen verwachten. Het afgelopen jaar verschenen er diverse updates voor het spel waarmee nieuwe features en feestdagen werden toegevoegd.

Nintendo Switch Lite

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb de Switch al sinds dag een en ik ben nog steeds tevreden met wat de Switch kan. Het aanbod spellen valt mij wel tegen. Vooral met alle Wii-U Ports als voormalig Wii-U eigenaar.

0
test

@Tho dan heb jij een andere Switch dan ik heb. Ik heb een kleine 70 games. Of je moet first party games van Nintendo bedoelen. Maar dan nog zijn er zoveel meer dan alleen Mario en consorten. Ook dan : Mario Odessey, Luigi's Mansion 3, Paper Mario, Animal Crossing, Fire Emblem, Mario &. Rabbids, Xenoblade 2, Arms om er maar een paar te noemen. En daar hoefde ik niet eens moeite voor te doen. Als je kijkt naar visual novels... Dan zijn het er inmiddels meer dan een handvol. De Switch neemt echt het stokje over van de Vita. Ik heb nog een stapeltje van meer dan 10 fysieke games om te spelen en ik denk nog wel een stuk of 20 digitale. Waaronder ook verschillende Indies en kleinere games. Kortom : zat te doen.

0

@Chinco al die games zijn vooral iets om door te spelen als het eenmaal uitgespeeld is staat het weer een lange tijd op de plank. Zijn wel wat grappige Indie games voor hele lage prijzen. Iemand die zich verveeld op switch koop doom 3. Old but gold!!

0
test

Heerlijk apparaat. Exclusives, indie games, heruitgaven: er is van alles te spelen. Nu bezig om eindelijk Dark Souls eens helemaal uit te spelen, op de bank, in handheld mode. Net Blighttown achter me gelaten, met de nodige moeite ;-)

0

Aanbevolen voor jou