Nintendo: 'Regiolock 3DS komt door verschillen in regio's' | Gamer.nl

Nintendo: 'Regiolock 3DS komt door verschillen in regio's' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Niet alle regio's hebben dezelfde software en downloadbare content. Door onze verbeterde communicatiemiddelen bieden we automatisch content aan. Maar niet overal in de wereld wordt dezelfde content vrijgegeven", zegt Yarnton.

Een andere reden is het feit dat iedere regio weer zijn eigen leeftijdscla ifiseringsorganisatie heeft die verschillende leeftijden aan games toewijzen. "We zijn ons erg bewust hiervan en willen niet in een kwaad daglicht komen bij overheden", zo legt Yarnton uit.

25 maart

De details rondom de lancering van de Nintendo 3DS zijn gisteren tijdens presentaties in Amsterdam en New York aangekondigd. De nieuwe draagbare spelcomputer van Nintendo ligt vanaf 25 maart in de winkels. Verwacht wordt dat winkels de console voor 250 euro gaan verkopen. De Nintendo DS was wel regiovrij.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou