Nintendo reageert op annulering E3

Nintendo reageert op annulering E3

Nintendo heeft gereageerd op de annulering van de gameconventie E3. De uitgever deelde onlangs een officiële reactie uit middels een href="https://www.gamespot.com/articles/e3-2020-cancellation-heres-how-nintendo-has-respon/1100-6474673/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">persbericht</a>.

ESA maakte gisteren bekend dat E3 dit jaar niet doorgaat. Ubisoft en Devolver Digital hadden hun plannen na de annulering al aangekondigd en nu heeft ook Nintendo officieel op het besluit gereageerd. De uitgever zegt het besluit van ESA te steunen omwille van de gezondheid van de bezoekers, uitgevers, exposanten en andere betrokkenen te beschermen.

De uitgever wil hun fans graag op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf en ze er zoveel mogelijk bij betrekken. Hoe het bedrijft dat gaat doen is nog niet bekend.

Lees hier over wat de gevolgen zijn van de annulering van E3.

Nintendo Logo

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nintendo komt gewoon met een Direct van een ander half uur of 2 uur..

0
test

@Baroness Ik denk dat alle bedrijven gewoon een online show zullen gaan doen. Alle trailers en alles hebben ze toch al klaar staan, hoeven ze alleen maar online te gooien.

0
test

Ja dat gaat de E3 worden dit jaar... het voordeel van gamen is dat je het gewoon thuis kan doen dus de verkoop van spellen zal ook wel omhoog gaan. Dat is weer de andere kant van een wereldwijde virus.

0

Aanbevolen voor jou